Nahkakotelo Bushbox LF risukeittimelle | Bushcraft Essentials

Nahkakotelo Bushbox LF risukeittimelle | Bushcraft Essentials

29,90 

Bushbox LF risukeittimelle suunniteltu nahkakotelo, jonka saa kiinnitettyä vyölle. Nahkakotelo on käsintehty, se on korkealaatuinen ja se on riittävän tilava kuljettamaan keittimen ja lisätarvikkeet kuten kattilanpidikkeet ja ritilän turvallisesti. Pussi on valmistettu laadukkaasta kasvivärjätystä naudan nahasta. Kestävät tikkaukset takaavat tukevan rakenteen ja neppari mahdollistaa varman sulkemisen ja avaamisen yhdellä kädellä. Kiinnitä vyölle tai reppuun takana olevasta viilekkeestä. Vyön maksimileveys 6 cm.

Varastossa

Kuvaus

Nahkakotelo eli kuljatuspussi Bushcraft Essentials Bushbox LF risukeittimille

Bushbox LF leather pouch – risukeittimelle suunniteltu nahkakotelo, jonka saa kiinnitettyä vyölle. Nahkakotelo on käsintehty, se on korkealaatuinen ja se on riittävän tilava kuljettamaan keittimen ja lisätarvikkeet kuten kattilanpidikkeet ja ritilän turvallisesti. Pussi on valmistettu laadukkaasta kasvivärjätystä naudan nahasta. Kestävät tikkaukset takaavat tukevan rakenteen ja neppari mahdollistaa varman sulkemisen ja avaamisen yhdellä kädellä. Kiinnitä vyölle tai reppuun takana olevasta viilekkeestä. Vyön maksimileveys 6 cm.

Mitat noin:  16.5 x 12.5 x 4 cm

Paino noin: 90g

Bushbox LF nahkapussi soveltuu käytettäväksi myös Bushbox Outdoor Pocket Stove:n ja Bushbox Ultralight Outdoor Pocket Stove:n kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nahkakotelo Bushbox LF risukeittimelle | Bushcraft Essentials”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *